Saturday, February 20, 2010

Nasi Lemak oh Nasik Le mak...

Semalam round2 kat umah teman2.... nak comment tau jer la beruk bend nih, kang ader yg kempunan nak comment lak kang.... Huhu! round punya round, ternampak la plak entry yg menarik, aku baca kat mama tisya at .:: My life & My loves ::., entry nyer psal nasik lemak 70sen, alalalallala... tinginyer la plak nak makan... nampak mcm sodap jer, hari nih papa dah balik dari Sabah, aku ajak la makan... tapi kan... dia tido... uwaaaaa! esok pun belum tentu dia nak pegi... sebab kan dia mesti letih lagi... Aku nih kan plak ngah lapow, tadi dah makan pun dah muntahkan semula... memang la nasib aku gamaknyer, kalu preggy sampai 9 bulan la muntah... sama jer masa preggy kan Widad... Erm..... tingat time bercinta dulu2, ckp jer nak mamam aper... mesti dapat nyer.... uih, sekarang dah x romantik dah.... maklumlah ank dah nak msk 2... tingat plak time dulu2... erm..

1 comment:

azham said...

alala..ciannya kak long...hehe... akak sbut psl nasik lemak 70sen, sy pun mcm tringin nk mkn..huhu