Friday, February 12, 2010

Birthday party Widad!

Happy 1st birthday ever! 28/01 tp sambutan pd 31/01.. Kami sambut kat ipoh, family mertua aku offer & depa nak wat doa selamat sekali... Birthday girl tuh plak memang tau2 jer kami meraikan dia... Happy ajer2...


Banyak widad dapat adiah, seronok la dia.. asik mengulit adia dia jer lepas tuh... yg paling dia suka plane dia, onjang dia yg bagi, sampai hari ke3 bateri dah abis.. kalah la alat musik yg papa bagi... tp yg menjadi kebanggaan, tiap2 pagi Widad bangun tdo, dia akan belek buku mama dia kasi sekarang nih... hehehe... Widad pun macam kami, gila baca buku...!


Masa majlis, Widad pakai baju yg dihadiahkan oleh opah, walaupun sebenarnyer aku dah ready baju baru tuk Widad, tp xper la... Terima kasih la semua untuk majlis nih, hadiah2 & kenangan yg tercipta buat Widad nih, amat bermakna dlm idup kami...

Seronok la kami sbb semua di sponser, hehe... Kueh yg aku & mak mertua aku buat plak lembik semua ari tuh, heheh... x menjadi, tp licin jugak... Itulah kenangan, nampaknyer....



Sekitar majlis...

Nih la baju yg aku nak dia pakai.. er, pakai otw balik k.l jer ler... bukannyer aper, tingin nak tengok Widad dlm gaun...

2 comments:

azham said...

comelnyer widad pakai gaun pink....

Naz-Segalanya disini said...

epi besday widad..dah beso widad ye..lama plak xdgr cite..izah dah 7bln?sekejap je rasa kan