Friday, February 12, 2010

Al-kisah Aidiladha 2009 la pulok!

Kali ni cerita Aidiladha 2009 la plak... Sori la yer, update nyer time dah 2010 plok tuh... Hehe, maklumlah dah jadi mak labu nih serba serbi letih...

Raya taun nih giliran Ipoh, sambutan amatlah meriah, sebab family mertua aku wat kurban, walaupun Jumaat tuh hanya makan2 biasa jer, yg happeningnyer hari Sabtu, ada party bbq... Family mertua aku nih mmg suka wat majlis, aper2 majlis la, dr doa selamat hinggalah party bbq nih, hari ibu pun sambut, maklumlah family beso, ada 13 ibu sekang nih, termasuk ler aku... heheh...

Lihatlah wajah2 ceria yg dapat enjoy food, sebelah malam makan ajer2... Tp aku masuk tdo awal, maklumlah Widad dah tdo, x dapek la den nak enjoy tgk persembahan & perasmian oleh bapak mertua ku... Persembahan malam tuh sgt la happening, cara basuh tangan H1N1 dari Mama, ikat tali (cara polis) dari Pak Yang & table manner dari Emy, ada dlm picture tuh... perasan x?

Aku baru perasan aku preggy masa nih, Widad 10 bulan... Hehe, yg baru dah 10 minggu...

1 comment:

azham said...

best giler clbrte raya aji kt ipoh.. macam2 ada..hehehe