Saturday, February 13, 2010

Ibu oh Ibu...



Bagai nak gila, hati aku hancur, harapan aku berkecai... aku baru dapat berita dr adik aku, mak aku didapati menghidap paru2 berair... Ya Allah, berat sungguh nak terima kenyataan ini, kenapalah hambamu diduga begini sekali... Tahun nih mak akan menyambut birthday yg ke 50, aku baru plan adik badik nak wat majlis utk dia, doa selamat pun jadi la... Sepatutnyer aku balik ari nih ke Kuantan, tp aku yg posponed dl, sbb sayang nak tinggal hubby aku ler katakan... Sekarang aku duk tanyer diri aku, kenapalah aku x balik? napa aku pentingkan diri sendiri? Now, dah terlewat, nangih pun tak guna... hati aku nih melonjak2 nak balik... dah terbang rasanyer jiwa nih ke Kuantan... Buat Mak, lom doakan semoga mak cepat sembuh, dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki...

4 comments:

azham said...

sabar ye kak long...kita sama2 doa tuk mak akak

azham said...

kak long,actually yg nick name azham tu pieya tau...huhu

Bubu said...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hello Friend, I love love love your blog, it‘s very interesting!!! I really like your style!! i‘ll visit you many times for sure honey.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bubu said...

I‘d like to invite you to visit my fashion blog:

http://www.mydarlingbubu.com/

Thank you :). KISSES FROM SPAIN

•••HAVE A NICE WEEKEND•••